Porto Carras Villa Galini StarStarStarStarStar

Izieb: 1
Hodnotenie hostí
0 %

Vila Porto Carras Galini stojí na svahu medzi bujnou zeleňou s panoramatickým výhľadom na záliv Toroneos. Ponúka vonkajší bazén a súkromnú ​​pláž. K dispozícii je vám tu aj golfové ihrisko a wellness centrum.

Vila Galini pozostáva z 11 izieb v štýle kláštora a 13 suít s drevenými artefaktmi a trámovými stropmi. Jedinečné detaily, ako je wellness centrum navrhnuté Salvatorom Dalím alebo mozaikové dlaždice od Yvesa Saint Laurenta, vás vrátia do atmosféry minulej éry. Všetkých 24 izieb a apartmánov má súkromnú kúpeľňu.

Tento bývalý kláštor ponúka 2 heliporty, vonkajšiu vírivku a 2 prístavné móla. Vlastný personál zaisťuje každodenné upratovacie služby a čistenie bazéna. Vila má tiež salónik s klavírom a kozubom. Na požiadanie možno zabezpečiť rôzne personalizované služby.

Svoj deň môžete začať raňajkami v jedálni, prípadne si ich vychutnajte vo svojej izbe alebo suite. Reštaurácie špecializujúce sa na grécku a medzinárodnú kuchyňu a bary sú vzdialené len 1 km od vily, v rezorte Porto Carras Grand a prístave Porto Carras. Priamo na mieste môžete využiť bufetovú reštauráciu a bar. Na požiadanie vám pripravia aj špeciálne diétne jedlá.

Vo verejných priestoroch môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Táto oblasť je ideálna pre rôzne aktivity, ako je windsurfing, šnorchlovanie a turistika. Medzinárodné letisko v Solúne je vzdialené 110 km. Priamo na mieste nájdete bezplatné verejné parkovisko.

Poloha

Obrázok polohy hotela na mapeon-line mapGEO:40.05926,23.80645

Neos Marmaras, 63081 Neos Marmaras

Objednávkový formulár

Ak chcete vidieť voľné izby, zadajte dátum vášho príchodu a odchodu a ponuka izieb sa sama aktualizuje.
From: To:

Izby

Typ izby
Osôb
Izieb
Cena za pobyt

Jednolôžková izba
od 320 EUR

Dvojlôžková izba Deluxe
od 420 EUR

Suita Junior
od 520 EUR

Vybavenie izby

Balkón, Drevená/parketová dlážka, Fén, Klimatizácia, Kúpeľňa, Kúrenie, Pohovka, Skriňa, Telefón, Toaleta, TV s LCD/plazmou/s plochou obrazovkou, Vaňa alebo sprcha, Vstup do Executive Lounge, Výhľad

Suita Executive
od 600 EUR

Vybavenie izby

Balkón, Drevená/parketová dlážka, Fén, Klimatizácia, Kozub, Kúpeľňa, Kúrenie, Pohovka, Skriňa, Telefón, Toaleta, TV s LCD/plazmou/s plochou obrazovkou, Vaňa alebo sprcha, Vstup do Executive Lounge, Výhľad

Private Estate with Private Pool
od 6450 EUR

Popis

Built on a hillside among citrus trees with panoramic views over Toroneos Gulf, this private estate offers an outdoor pool along with a private beach area. A golf course and spa facilities can be found within the premises. This property consists of 11 mo

Vybavenie izby

Additional Bathroom, Balkón, Budík, CD prehrávač, Chladnička, Dodatočné WC, DVD prehrávač, Jedáleň, Klimatizácia, Kozub, Kuchyňa, Kuchynské potreby, Kúpeľňa, Minibar, Pohovka, Pracovný stôl, Rádio, Rúra, Skriňa, Služba budenia, Sporák, Súkromný vchod, Terrace, Toaleta, Toaletné potreby, Trezor, TV s LCD/plazmou/s plochou obrazovkou, Vaňa alebo sprcha, Vírivka, Výhľad do záhrady, Výhľad na bazén, Výhľad na hory, Výhľad na more, Výhľad na pamiatku

Vybavenie a služby

• Animátori
  • Bankomat
  • Bar
  • Bezplatné parkovanie
  • Bezplatné Wi-Fi pripojenie
  • Business centrum
  • Cyklistika
  • Detské ihrisko
  • Doprava na letisko (za poplatok)
  • Fax/Kopírovanie
  • Fitness centrum
  • Golfové ihrisko (do 3 km)
  • Herňa
  • Holičstvo/Kozmetika
  • Internet
  • Izbová služba
  • Jazda na koni
  • Kanoistika
  • Kaplnka/Oltár
  • Karaoke
  • Klimatizácia
  • Knižnica
  • Konferenčné a spoločenské priestory
  • Kúpele a wellness centrum
  • Kúrenie
  • Masáž
  • Nefajčiarske izby
  • Obchod s darčekmi a suvenírmi
  • Obchody v hoteli
  • Pešia turistika
  • Potápanie
  • Požičovňa áut
  • Požičovňa bicyklov
  • Práčovňa
  • Raňajky na izbu
  • Recepcia otvorená 24 hodín
  • Reštaurácia formou bufetu
  • Rybárčenie
  • Sauna
  • Slnečná terasa
  • Služba žehlenia
  • Snack Bar
  • Šnorchlovanie
  • Špeciálne diétne menu (na vyžiadanie)
  • Stolný tenis
  • Stráženie detí/Služby pre deti
  • Súkromná pláž
  • Svadobný apartmán
  • Tenisový kurt
  • Terasa
  • Turistické informácie
  • VIP izby
  • Vírivka
  • Vodné športy
  • Vonkajší bazén (sezónny)
  • Wi-Fi/Bezdrôtová sieť LAN
  • Windsurfing
  • Záhrada
  • Zmenáreň

Všeobecné platobné a storno podmienky

Upozornenie: Toto môže byť upresnené, zmenené aj zrušené v podmienkach samotného izby.

Príchod a odchod (odbavenie)

príchod (check-in):    od 14:00
odchod (check-out):    do 12:00